Reevy Hill Primary School

Interactive bar

Search
Close  
Translate
Close  

Monday

Monday

Today, I would like you to use the PowerPoint to go through how we can work with bigger numbers and answer questions just by knowing our timetables.

Did you know that by just knowing your 2 x table you can answer all the following questions:

2 x 5 = 10
2 x 50 = 100
2 x 500 = 1000

Can you see the pattern? Yes that’s right, we know that 2 x 5 = 10… so 2 x 50 = 100! You just need to multiply 2 by 5 then add the 0! How cool is that?!!

Monday

Still image for this video

trim.1C8E3F3E-E2FE-43C6-B353-38B3B5A90BBB.MOV

Still image for this video

Monday

Still image for this video

Information

Top